??è ?????????? ?? ?’?????? ????????? ?? ????????í

L’Escola Municipal de Mallorquí celebra enguany el 50è aniversari i us convida a l’acte commemoratiu que tendrà lloc dia 19 d’octubre a l’Auditori de Manacor, a les 19 h.

? L’acte estarà dirigit per Joan Miquel Artigues, amb Toni Gomila com a mestre de cerimònies i la música de Mar Grimalt, Carles Medina, Roger Pistola, Sebastià Gris i Rafel Swing. L’espectacle serà d’entrada lliure i les portes s’obriran a les 18.20 h.

? Aquest no serà un acte institucional, sinó una celebració per a totes les persones que han format part de l’Escola Municipal de Mallorquí i totes les que estimen i defensen la nostra llengua i cultura.

? L’acte serà un espectacle literari i poètic que destacarà l’ús de la paraula com a mitjà de transmissió cultural. Serà una nit plena de poesia, música, literatura, identitat i alegria.

? I recordau que necessitam molta gent per construir el gran mosaic que es planteja per a aquest acte, així que tothom està convidat a unir-se a aquesta celebració de la cultura i la llengua catalana! A més, totes les persones que assisteixin a l’acte rebran l’obsequi del calendari de 2024, que commemora els 50 anys de l’Escola.

Notícia completa:
https://manacor.org/ca/noticies/lescola-municipal-de-mallorqui-celebrara-els-50-anys-amb-un-gran-espectacle-poetic-i