Mosaic del ??è aniversari

Un gran acte carregat d’emoció, de música, de paraula, de poesia per celebrar el 50è aniversari de l’Escola Municipal de Mallorquí. Més de 800 persones han omplert l’Auditori de Manacor i han commemorat aquesta efemèride amb un gran mosaic que formava la senyera i el logotip creat expressament per a aquest aniversari. 

L’espectacle, creat per Toni Gomila i Joan Miquel Artigues, ha comptat amb la música en directe de Mar Grimalt, Roger Pistola, Carles Medina, Sebastià Gris i Rafel Swing. Amb un to poètic suggerent, l’acte ha comptat també amb projeccions audiovisuals. 

L’acte ha celebrat la «deliciosa anomalia» que és l’Escola Municipal de Mallorquí, els seus 50 anys d’ensenyament, d’estima i de passió per les paraules i pel coneixement. Un reconeixement a la trajectòria de l’Escola i de totes les persones que l’han feta possible, començant pel professor Gabriel Barceló aquell quan començà tot en la clandestinitat, fins arribar a tota la gent que avui fa l’Escola, dirigida actualment per Margalida Rosselló. 

L’acte ha estat també un clam per fer del català llengua de cohesió i acollida. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assegurat que  «les llengües no allunyen, sinó que serveixen per entendre’s. Que aquí no hi ha bàndols: aquí hi ha una ferma voluntat de compartir el que més estimam amb totes les persones que acollim a ca nostra».

Una de les sorpreses de l’acte i dels moments més emotius ha estat el gran mosaic que el prop de milenar de persones assistents a l’acte han fet per celebrar aquests primers 50 anys.

Notícia completa:
https://manacor.org/ca/noticies/emocio-reivindicacio-musica-i-poesia-commemorar-el-50e-aniversari-de-lescola-municipal-de