Història de l’evolució de l’alimentació a Mallorca

L’objectiu és plantejar una història de l’alimentació des d’un punt de vista dinàmic, evolutiu i viu. Les societats cuinen i mengen segons els cultius i els aliments al seu abast i, sobretot segons les tècniques de conservació o de preparació que coneixen. L’alimentació ens lliga a una realitat geogràfica, a una terra i a una història.

 COORDINACIÓ: Antoni Tugores Manresa, investigador i periodista.

? ASSISTÈNCIA: L’assistència a cada una de les conferències és lliure i gratuïta.

? FORMACIÓ PERMANENT DEL PROFESSORAT:
Les persones que vulguin obtenir hores de formació permanent del professorat s’han de matricular de forma telemàtica al web wwww.escolademallorqui.cat del 22 al 27 de febrer de 2023.

El preu de la matrícula és de 25 €.

Posteriorment, del 2 al 7 de març de 2023, han de formalitzar la inscripció telemàtica al Portal del Personal > Formació dels DOCENTS > Sol·licitud cursos > CEP de Manacor.

? Un cop finalitzades, les conferències es publicaran al canal de YouTube de l’Ajuntament de Manacor