Què passa amb el català?

Actituds i eines per a la bona salut de la llengua catalana

En els darrers anys sempre que es parla de la llengua catalana s’acaba parlant, inexorablement, de la seva salut: quants parlants té, com se la fa seva la immigració, què en fan els joves, quin tracte li donen les institucions, quin futur li veuen.

En aquest monogràfic reflexionarem sobre les actituds lingüístiques dels habitants dels territoris de parla catalana, veurem de quines eines disposen, què s’ofereix des dels diferents àmbits als nous parlants, i de quina manera tots podem contribuir a la bona salut de la llengua.

Totes aquelles persones que vulguin obtenir crèdits de formació primer han de fer la inscripció telemàtica al web de l’Escola Municipal de Mallorquí, del 18 al 21 d’octubre de 2022.

El preu de la matrícula és de 25 €.

Posteriorment, del 24 al 30 d’octubre de 2022, han de formalitzar la inscripció telemàtica al Portal del Personal > Formació dels DOCENTS > Sol·licitud cursos > CEP de Manacor.

Hores de formació: 8 h

Si algú no disposa d’accés al Portal del Personal, a part d’inscriure’s a l’Escola Municipal de Mallorquí dins el termini establert, ha de formalitzar una altra inscripció al CEP de Manacor del 24 al 30 d’octubre de 2022.
(971 55 59 12 – cepmanacor@cepmanacor.cat).

? Totes les conferències s’enregistraran i es publicaran al canal de YouTube de l’Ajuntament de Manacor.